Свали откъс от книгата „Малка мишка в голямо приключение“

Книгата „Малка мишка в голямо приключение” е роман, който повежда децата на дълго пътешествие, изпълнено с премеждия. 

Малката мишка с уханното име Джинджифила Розмаринова Дългоопашатова, макар и безкрайно страхлива и никога не напускала мястото, където живее, е решена да спаси кралското бебе, което един ден загадъчно изчезва в дупка, която всъщност не съществува. След редица изчисления става ясно, че то няма къде другаде да се намира освен в точно противоположната страна на Нашето кралство, а именно — в Наобратното кралство. А как да намерим пътя? То е повече от ясно — като следваме посоката, от която изгрява слънцето. 

Така, водена от желанието да помогне на друго същество, изпаднало в беда, Джинджи се противопоставя на забраната на своята майка да напусне къщата. По време на дългия, изпълнен с приключения, трудности, но и много нови приятели път, тя вижда места и случки, които досега не са съществували в нейния малък свят. Накрая тя ще открие, че доброто се възнаграждава с добро, а този, който не се отказва да постига целите си, несъмнено постига успех.

Забавните и симпатични илюстрации на Радостина Пенева правят книгата един завършен продукт, който радва окото и засилва желанието да тръгнем с Джинджи. Може би накрая ще разберем, че и най-малкият има значение и смелостта е мъничка, колкото нашето сърце.

Романът „Малка мишка в голямо приключение“ е книга, която ще вдъхне увереност у всяко дете, че всичко е постижимо!

Предлагаме Ви да се запознаете с първите девет глави от книгата (откъсът е без картинки).

Малка мишка в голямо приключение (откъс)Изтегляне

Малка мишка в голямо приключение (откъс)Изтегляне

Тук предлагаме откъс от книгата в .pdf и .txt формати. Можете да свалите откъса в .еpub формат в Apple Books (https://books.apple.com/us/book/epub-otkus-malkamishka/id1605848563?ls=1)

Вашият коментар

A WordPress.com Website.

Нагоре ↑