Свали откъс от книгата „Малка мишка в голямо приключение“

Книгата „Малка мишка в голямо приключение” е роман, който повежда децата на дълго пътешествие, изпълнено с премеждия. 

Малката мишка с уханното име Джинджифила Розмаринова Дългоопашатова е решена да спаси кралското бебе, което един ден загадъчно изчезва в дупка, която всъщност не съществува. След редица изчисления става ясно, че то няма къде другаде да е освен в точно противоположната страна на Нашето кралство, а именно — в Наобратното кралство. А как да намерим пътя? То е повече от ясно — като следваме посоката, от която изгрява слънцето. 

Така, водена от желанието да помогне на друго същество, изпаднало в беда, Джинджи се опълчва на своята майка, която очаква от нея да бъде послушна, да си стои у дома и да бъде като нея, като бяга от къщи. По време на дългия, изпълнен с приключения и много нови приятели път, тя вижда места и случки, които досега не са съществували в нейния малък свят. Накрая тя ще открие, че доброто се възнаграждава с добро, а този, който не се отказва да постига целите си, накрая несъмнено постига успех.

Забавните и симпатични илюстрации на Радостина Пенева правят книгата един завършен продукт, който радва окото и засилва желанието ни да научим историята на Джинджи.

Предлагаме Ви да сле запознаете с първите девет глави от книгата (откъсът е без картинките), като файлове с формат .pdf и .txt могат да бъдат свалени от рубриката „Чети/Свали„. Откъсът може да бъде свален и директно от приложението Apple Books.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

A WordPress.com Website.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: