Приказките на Цвета Белчева

Chochi_dog

Вече можете да откриете сборника с приказки на Цвета Белчева „Аз искам да бъда…“ в нова подобрена версия. Двете части „Аз искам да бъда…/7 истории за приятелството и разни други неща“ и „Аз искам да бъда… 2/ Още 8 истории за приятелството и разни други неща“ този път са събрани в едно!

Петнайсетте шарени приказки говорят на достъпен за децата език и засягат теми, които ги вълнуват, като например какво е да бъдеш приятел, добро и зло, да пазим природата и животните, да бъдем отговорни и да помагаме на другите, дори какво е това любов.

Книгата „Аз искам да бъда…“ е отпечатана с голям шрифт, което я прави подходяща за деца, които сега се учат да четат. На всяка страница има красива илюстрация, която допълва и обяснява текста, а също така привлича вниманието и на най-малките. Неведнъж родители са споделяли, че децата им слушат с интерес приказките още от най-малка възраст.

Книгата се предлага с мека и твърда корица!

Можете да прочетете мнението на експертите в областта на детските книги тук и тук!

Вече можете да поръчате всички наши книги директно от нашия сайт ТУК или като пишете на tsvetabook@gmail.com!

Не забрявайте да прочетете и книгата „Инспектор Бу в разследване на КОЙ се опита да отрови капитан Пърси!, която можете да свалите безплатно ТУК!

Коментарите са изключени.

A WordPress.com Website.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: